53 درصد از خوانندگان سایت AS رأی به فروش بیل دادند(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
53 درصد از خوانندگان سایت AS رأی به فروش بیل دادند(sm120)
دو دوتا 4 تا کردم دیدم داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها بودی پشت رل یا نه؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره چند وقت داره و چند درصد تخفیف(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اخه از کجا بدونم اون جاکش وسط خیابون با پژو پارس میخواد مسافر سوار کنه اونم وسط خیابون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسافر کش بود؟؟ (sm120)نقل قول:
حالا طرف میخواست زنگ بزنه پلیس نزاشتم چون اگه پلیس میومد مقصر بودم 50 تومن هم جریمه م میکرد (sm120)طرف هم ناخن خشک (sm120)اخراش داشت میرفت رو اعصابم(sm120)
گفت خواستم تا در خونمون دو تا مسافر بزنیم که اینجور شد (sm120)نقل قول: