دیوث این چیه نوشتی ؟؟؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث این چیه نوشتی ؟؟؟ (sm2)
سینجول کیفیت کلدپلی یه حالی نیست؟
(sm2) این خانوم ناتالیا کی باشن ..
فرشته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه دان کردم بریزم تو گوشی بگوشم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کش شر بود خطر(sm2)
تند تند رد میشه.هی باید استب بزنی اعصبات خراب میشه(sm2)هم تورنت خودمون بهتره(sm2)
بخاطره گل روی میلاد،ورژن نصفه شبانه اواتارمو برای 5 دقیقه میذارم و برمیدارم(sm2)
فکر کردم زده هر قسمتی 0/2 دلار نگو زده 2/9 دلار یعنی هر قسمتش 10 هزار تومن ! (sm2) من گوه میخورم همچین پولی بدم (sm2)
نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمتای ویدیویی مثل صوتی نیست این قدر متفاوت باشه و یا ایتونز چیزی مثل m4a داشته باشه واسه خودش
اولا ترکا سریع شروع میشه انگار اولاش کامل نیست.دوما نمیگم کیفیتش بده ولی این 320 که دان کردم فکر کنم 128 رو کانورت کردن به 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
116 مگیه