یوزم توی لاین Allaxaنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اددم کن زوددد (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
یوزم توی لاین Allaxaنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اددم کن زوددد (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)صراحت
(sm2)من یه اجرای زخم زبون از یه نفر داشتم با لحجه.. یعنی در حد اسکار .. اسمشو نمیگم حالا .از بچه های همینجا بود(sm2)(sm2)نقل قول:
دارمت که (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنرم میدیم حامتین از عکس کامل جدید خودش بده که تو فیسبوک گذاشته بود (sm128)نقل قول:
(sm2)سینجول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب آخر مسابقات دور گروهی ، سینجول یه صدا برام فرستاد گفت بزار مسابقه ، من گوش نداده گفتم باشه ، بعد نیسم ساعت پی ام داد گفت نزارش ، اومدم باران نگو گذاشتتش تو مجمع همه از خنده ریدن به خودشون (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردم لاشیا (sm2)
اول و آخرش خوب بود (sm50) صداش شبیه رفیقمه (sm120)
(sm30)نقل قول:
Katy Perry - Unconditionally کلیپش خداست (sm54)