هوا گرفته نبود...دلم گرفت اون شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مادرم گفتم...هنوز بارونه...هنوز بارونه...
نمایش نسخه قابل چاپ
هوا گرفته نبود...دلم گرفت اون شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مادرم گفتم...هنوز بارونه...هنوز بارونه...
رفتم تا ضربه مغزی نشدم (sm1)نقل قول:
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگشتم حالا... هنوز اسم ـش این پایین بود (sm25)
هان تا ننهیم جام می از كف دستنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در بی خبری مرد چه هشیار و چه مست
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خيالش(sm176)
اها (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد (ه) نده تو رو خدا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه های من يجور،گلایه از غريبیِنقل قول:
به دل ميگم یِ روز مياد،اينم یِ خود فريبیِ ...
سخته بخدا (sm172)نقل قول:
من از این اعصابا که تو داری ندارم...(sm25)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
باشه ی دادم (sm176)
یه شب که سردم بود به مادرم گفتم هوا که سرد میشه یاد تو می افتمنقل قول:
طفلی دلش لرزید دلش دوباره شکست تو ذل تابستون تو کوچه برف نشست