امروز آسمون داره لبخند میزنه..به من (sm50) ملودیی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز آسمون داره لبخند میزنه..به من (sm50) ملودیی شد
خیر می خوام بپرسم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن رقمی ؟ (sm70)
دست ممدم با خودت بگير ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها کسی از الناز و نرگس و سپیده خبر نداره (sm25) دیگه کلا پیداشون نیست
واسه استفاده پزشکی میخواستما (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتاق شدم (sm59)نقل قول:
2بار و اسمت اشتباه گفتم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا؟نقل قول:
منم با خودت ببر راه و چاه بیاموزم واسه سال آینده (sm25)
اون و که اونجا راه نمیدن باید بره مجلس زنونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیده که هر از گاهی رخ مینمونه بقیه اما...(sm25)نقل قول: