نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولنتــــــــــاین (sm8)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولنتــــــــــاین (sm8)
سلام...من اومدمم اااا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهنم و ضررش ، یکی پیدا بشه با ما دویت بشه ، کادو هم می خریم براش (sm34)
دیشب از بابام پرسیدم چرا با شوهر خالههام اینقد مشکل داری؟
گفت ببین پسرم باجناق مثل درخته کنار توالت میمونه
نه میشه از میوهاش استفاده کرد ونه از سایه اش!
خدا وکیلی تا به حال اینطوری قانع نشده بودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اقا احسان. خوش اومدی
هنوز با کسی دوست نشدی؟ اَی تنبل (sm178)
سلام(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگهفقط یکبار راهش رابلد بشم دیگه مثل این گدا دنبالش نمی گردم (sm192)... بلد نیستم دیگه (sm54)
این روزا آدم جرات نداره با یکی درد دل کنه. یارو تا بهت ثابت نکنه از تو بدبخت تره ولت نمی کنه
تو صف نون بودم دیدم دوتا پسر هفت هشت ساله سر نوبت با هم بحث می کردن. اولی: برو بابا! دومی: به من نگو بابا به من بگو عمو، وقتی می گی بابا من نسبت بهت احساس مسئولیت پیدا می کنم! (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو نماز میخونده, یکی از کنارش رد میشه میگه: آفرین! یارو نمازشو قطع میکنه, میگه: روزه هم هستم!!!!
باک بنزینش کجاست ؟نقل قول: