من میگم اصله تو هنوز مونده این چیزا رو بفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من میگم اصله تو هنوز مونده این چیزا رو بفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بذار 5 روز دیگه که ریلیز شد 2 ترک از هرکدوم رو انالیزشو بهت نشون دادم میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فقط این حرفو میزنی چون نمیدونی البوما زودتر میان از تاریخ اصلی هنوز برات هضم نشده (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
اقا تو چیکاره من داری.من اصن از پشت کوه اومدم.وقتی مقایسه کردم میبینی.به هیچ عنوان این کیفیت افتضاح تو کتم نمیره.البومای تخمی ایرانی والا خیلی صداشون شارپ تر از اینه.دیگه چه برسه به کلدپلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر تو که گوش دادی یه اظهارنظری رو کیفیت بکن ببینیم(sm2)
تاپیک بزن برو اونجا برای خودت مقایسه کننقل قول:
(sm2)مردک کذاب... برو واسه من شایع درست نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)به نظرتون سیستم عامل بعدی چه شکلی میشه با توجه به اینکه مایکروسافت گفته این اخرین نسخه ویندوزه ! (sm50)بعد چجور به اون سیستم عامل بعدی چیزی غیر از ویندوز بگیم ! یه عمره عادت کردیم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)