(sm54)دمش گرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)دمش گرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس میخ تو میشینی همه صفحه های قبلو میخونی؟(sm2)
خودش منو میبره به اخرین زمان بودنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان نقل قولم کرد... تو همون صفحه ها بود(sm120)
خطر اواتارت تا 10 دقیقه پیش تکون میخورد(sm2)
چی فک کردی په تازه من عصبانی بشم اینو میخورم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ماله نصفه شباست.توی روز یهو یه بچه ای،نوجوونی چیزی میاد سایت اون یکی عکسه رو میبینه کار دسته خودش میده.بنده خدا عمرا بتونه جلوی خودشو بگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو این فیلم ساختنشون ! لامصبا روی چورن رو سفید کردن ! (sm2) همه چیز نشون میده همه چیز تاکید میکنم همه چیز (sm30)
آلبوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی خوبه مخصوصا تراک اولش
همین 10 دقیقه پیش شب بود؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخوی کیفیت صوتی البوم کلدپلی رو گفتم.که به نظرت اریجیناله یا نه.من میگم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]