نخیر کوتاهی از من بود بهم خبر دادن در همین حین یه 20 میلیاردی بچه به قتل رسید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نخیر کوتاهی از من بود بهم خبر دادن در همین حین یه 20 میلیاردی بچه به قتل رسید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه هارو ساپورت کردی دیشب؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو من دیگه جوابتو نمیدم حال و حوصله بن ندارم.
عینه گاو میمونی 1 میلیون بار بهت بگم این بحثا رو ادامه نده بازم نمیفهمی(sm2)
منم فکر نکنم. دیشب که تکستاشم میدیدم مشکل داشت . واسه یه تراک یه شعر دیگه بود بعد اسمش جابجا بود . معلوم نیس تراک لیست رسمی چیه . تو ویکی پدیا یه چی نوشته جاهای دیگه یه چینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 سبتامبر باید ببینیم چطوره
خیلی خری مردک نافهم(sm2)نقل قول:
1روز داشتی تبلیغ میکردی واسش(sm2)
خطر جان ! شما هم صحنه را دیدی ؟؟؟ (sm81)
الی نگو که این فیلم رو تا آخرش دیدی ؟؟؟ نگو که باورم نمیشه (sm59)
(sm2)جان من این دو تا شاسکولو نیگا معلوم نیس کدوم قبرستونی میرننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریبلش اصلا تنظیم نیست.صدا شفاف نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]