من کلی کنسرت مفتی تو این چند وقته میتونم برم ولی خب موقع امتحاناس
فردا کنسرت یزدانی 8 و نیم صبح امتحان دارم
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من کلی کنسرت مفتی تو این چند وقته میتونم برم ولی خب موقع امتحاناس
فردا کنسرت یزدانی 8 و نیم صبح امتحان دارم
(sm120)
8 و نيم ِ صبح ِ كنسرت ِ يزداني ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سجاد نقد ِ ترامادول رو بزن توو اين سايتت (sm120)
کنسرت فقط کنسرت سیاوش قمیشی (sm19)
نه دیوونه ، آخر شب کنسرت یزدانیه ، من فردا صبحش امتحان دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)چند بار رفتي حالا مگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ميدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده من برم جات (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) نرفتم کهنقل قول:
یکی از آرزوهامه کنسرت سیاوشو برم (sm70)
اون اولا كه تازه داشتم مينوشتم رفتم به هاتف حسيني گفتم سايتي نميشناسي نقد رو بزنه؟نقل قول:
گفتم بده بخونمش ببينم چجوريه شايد زديم روو موسيقي پارس (sm30)