(sm2)ميدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه كنسرت ِ داريوش رفته بودي اين رو نميگفتي (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ميدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه كنسرت ِ داريوش رفته بودي اين رو نميگفتي (sm59)
یه سایت بود سینجول لینک فیلم کلاف رو داده بود چی بود
باس بری خودتو کنی خبرنگاری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر ميدن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) حالم اين روزا حال ِ خوبي نيست (sm172)
(sm27)
(sm30)(sm30) با بیژن نجفیان اشتباه گرفته (sm2)نقل قول:
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو ،هاشمی خیلی پاک تره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم در مورد فعالیت گفت صحبت میکنیم + تبلیغاتی که من میگیریم ، من از بهمن ماه رسمی کار میکنم ، الان درگیر امتحانامنقل قول:
با یه مجله ماهانه اختصاصی موسیقی هم دارم کار میکنم ، چند تا مطلب دادم ، اواسط دی ماه میره برای چاپ