(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو مزه البومو به فاک میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل نشیدن دمو هم کار سختیه (sm50)
ایشالا الله مهربان به قلبش الهام میکنه که بگه با دمو نزارن (sm2)
اوکی شد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بی اطلاع بودم والا نمیدونم چرا یا چطور تغییر کرده بود؟؟!!
9 تا زدیم (sm2)
نمیدونم کدوم عکسو میگی ولی میتونم حدس بزنم که کدومو میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکس رو اگه تو الان دیدی من 2سال پیش دیدم (sm120)تازه یه عکس از نیمار دارم با لباس رئال الان چه ربطی داره ؟(sm120)
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا جدای عکس ادگار و ایسکو همیشه گفته بودن بارسایین ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما جدای شوخی اواتارت قشنگه (sm120)
امین هستی ؟ (sm120) بریم تو کارش ؟ (sm120)
از رضا پرسیدم میگه پرینترم نمیخواد با دست میشه نوشت گویا(sm120)
مصاحبه ای در رابطه با بارسایی بودنش موجود نیست ولی فرض مثال اگه هم باشه مهم نیست مهم عملکردشه که عالی بوده واسه ما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل شمارو نداره (sm120)
هستم ولی خستم (sm120)نقل قول:
با دست؟؟ تو دوق نمیزنه؟؟ پرینتر قیمتش چه قدره؟؟(sm120)
دهن سرویس اون ادگار که صفحه اینستاش پر بود از مسی که زیرش مینوشت "خدا" "افسانه" ایکون قلب میزاشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینکه رئال برد پستاشو پاک کرد همون طرفداری بگردی هستش چندتا اسکرین شاتش (sm120)
صاحبش لازم داره (sm120)
خسته نباشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من دست خطو خوبه (sm59) دست دو بخوای بگیری که خوب کار کنه 100 150 فکر کنم...
من حساب کردم مجموعا 100 هزینه پست 250 سایت میشه 350 + تبلیغ ... که هزینش جداست دیگه بعدا معلوم میشه
(sm2)باز شروع شد
به آهنگسازی سعید فرجپوری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرو راهی هست البوم شاهینو خرید ؟نقل قول:
اینو از برق باید کشید بیرون سالی 40تا البوم :|
(sm2)
سلامت باشی (sm10)نقل قول:
اوکی واسه شروع دستی کار میکنیم هر وقت کارمون گرفت پرینتر میگیریم (sm120)
خوبه خب باید شروع کنیم ببینیم چطور پیش میره! شب میام اگر بودی بحثای نهایی واسه نگارش مفاد همکاری رو تموم میکنیم (sm120)
اوکی پارتنر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم فرض مثال باشه الان که رئالیه (sm120)نقل قول:
همین اینیستا 2004 داشت میومد رئال ولی رئال لاس بازی دراورد نخریتش خودش هم تو بچگیش رئالی بوده (sm120)الان بیایم افتخار کنیم که رئالیه ؟(sm120)لوکا مودریچ هم یه زمانی به خاطر شباهتش به کرایوف گفته بود دوست دارم پیرهنو کرایوف تو اسپانیا رو بپوشم حالا ما بیایم بگیم داره کم کاری میکنه واسمون ؟(sm120)
فاک داور (sm25)نقل قول:
راموس خیلی خوب بود اما خود رونالدو هم خیلی امادست (sm120)
خیارامندی و اربلوا مشخصه اضافین (sm120)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
بعد تو چه جوری میدیش به من ؟(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکسه بزرگشو میخوام جایی نیست (sm50)
پیدا کردم (sm118)
استاده دیوثمون مارو وادار کرده بریم در رابطه با دفاع مقدس تحقیق جمع کنیم (sm120)
ایول از تو بزرگتره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی دیروز چه گلی خورده (sm77)
در مودر خبر منتشر شده در خبرگزاري تسنيم و پرسش هاي شما عزيزان ، محسن چاوشي امسال برنامه اي براي اجراي كنسرت ندارد.
(sm70)صحنه را هم اکنون دیدم عجب گلی
(sm185)(sm137)(sm137)
تهران - تهران - تجزيه و مبادلات سفارشي تهران - لشگر(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
(sm132)
ینی چی !?؟! (sm74)
مشخصات فیزیکی:- وزن: 4.50 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4980HQ 2.80GHz up to 4.00 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 32 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: 384 گیگابایت حافظه SSD (چهار عدد حافظه SSD)با پیکربندی Super RAID 2 + یک ترابایت هارددیسک با سرعت 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 980M ×2 SLI 8GB
صفحه نمایش:18 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 4K 3840x2160 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 8.1
مایکروسافت، این غول نرمافزاری دنیا و یکی از برترین شرکتهای تاریخ کامپیوتر، امروز چهل ساله شد. بیل گیتس، در چهارم ماه آوریل سال 1975 این شرکت را بنا نهاد که در دهه هشتاد تبدیل به یکی از مهمترین شرکتهای تولید نرمافزار تا به امروز شد.
این شرکت در طول سالهای کاری با بالا رفتن ارزش سهام، چندین نفر را به میلیونرهای این عصر تبدیل کرد که شاخصترین آنها خود بیل گیتس است. در حال حاضر شرکت مایکروسافت دارای 125.000 کارمند در سراسر دنیا است و تبدیل به سومین شرکت از نظر ارزش در جهان بعد از Exxon Mobile و Apple شده است. البته شرکت گوگل رقابت تنگاتنگی برای کسب مقام سومی با مایکروسافت دارد.
با وجود این که نود درصد کامپیوترهای جهان با سیستم عامل ویندوز این شرکت در حال کار کردن هستند و نرم افزار آفیس آن تقریبا در تمام دفاتر و ادارات استفاده میشود، در دهه گذشته پیشرفت سریع تکنولوژی، مایکروسافت را بر این واداشت تا شرکت نوکیا را خریداری کند و به تولید گوشیهای موبایل بپردازد.
دیگر برندهایی که مایکروسافت در این سالها خریداری و یا توسعه داده است عبارتند از: ایکس باکس (Xbox)، اسکایپ (Skype)، ویندوز سرور (Windows Server)، بینگ (Bing)، ویندوزفون / نوکیا (windows Phone / Nokia)، واندرایو (OneDrive)
به مناسبت چهل سالگی شرکت مایکروسافت، بیل گیتس نامهای به تمامی کارمندان این شرکت فرستاد و در آن این نکته را افتخار دانست که شرکتش توانست در تمامی خانهها یک کامپیوتر قرار دهد و نقش موثری در این انقلاب ایفا کند. وی در این نامه خطاب به کارمندان این شرکت گفت:" ما در این چهل سال توانستیم با هم موفقیتهای بیشماری را بهدست آوریم و استعدادهای بیشماری را هم کشف کنیم. اما مسئلهای که در حال حاضر اهمیت دارد، این است که قدم بعدی ما چه خواهد بود. از این که مایکروسافت را تبدیل به یک شرکت خارقالعاده کردید از شما متشکرم".
وزن: 0.78 کیلوگرم (sm50)