از این پلیرهای جامع که واسه فیلمُ و.....استفاده میکنی امتحان کن خب!
فکر میکنم اونا باید باز کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
از این پلیرهای جامع که واسه فیلمُ و.....استفاده میکنی امتحان کن خب!
فکر میکنم اونا باید باز کنن
اقا اینای که معرفی میکنید فکر نکنم با کیفیت پخش کنه
بهترینش همون مدیا پلیر و وینمپ
حرفات کاملا درسته اما بحثم سر اون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا برای خودشون هم بده ، سال جدیدشون یه سری تو زمستون شروع میشه یه سری تو تابستون
کتک میخوای کپک ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به درک ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که طرفدار توئمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو مردک اینو نصب کن کدک هه دیگه با هر پلیری هر چی بخوای وا میشه حتی مدیا پلیر ..
بیا پشت تالار ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
im not gayنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اینو موافقم...نقل قول:
اصن حال و هوای سال نو به این تو ایام ثابتی باشه