نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس گوش بده فک کردم میگی همون مودم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس گوش بده فک کردم میگی همون مودم ..
نقل قول:
خب ببر دم در همونجایی که خط میاد از اونجا تست کن مشکلی بود دیگه 100 درصد با isp هه ..
نه اونجوری اوضا خراب نیس قطی دارم ولی نه اینکه اینقد خرابنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 50 مینه قط نشده
دیییییی ووووو نـــِح (sm50)
کسخل قعطی فقط از مخابراته
الی یه کاری کن با گوشی با خط خونه تماس بگیر ببین قط میشه مودمت یا نه ..
الی بپر تو سنگ مستراح
رضا بز دو دقه ساکت شو ..
زر نزن گوسفند توام که مث این پشتیبانیا حرف میزنی دم در مگه اینجا سر گردنس مرتیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت خب باید از همونجایی که خط میاد وروودیش تست کنی داخل خونه این همه خط میاد میره شاید گیر داره ..