تنهایی عرق خوردن توی اتاق (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تنهایی عرق خوردن توی اتاق (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان دیوث آپلودِ 60 کیلو بایت (sm81)
سیگار روشن کن
که مغزم تیر میخواهد … (sm50)
... تو این زندگی ...
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کا حیف دور بین نه دارم برات یه شات از تنهایی بدم !
دو تا رفیق داشتم که پنج شنبه های قبلی باهاشون می خوردم که اونو هم منو قال گذاشتن .
شیر توی این زنده گی تنهایی از همه چی بهتره . (sm50)
داداش مودم 4جی اگه پوشش منطقه ای خوب باشه معجزه می کنه.. تو هفت دقیقه 3 گیگ اپ شد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من ...نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی خونه منو تحریم مالی کردن !
به محض بر داشته شدن تحریم میرم توی کارش .