برویم دور دور (sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
برویم دور دور (sm155)
روز تعطیل دور دور (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دارم روی شعرا کار میکنم ..
حوصله سر رفته لااقل میرم اهنگ گوش میکنم دلمم باز میشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو جوون دست حق به همراهت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان یکی تو دلرا تاپیکُ کپی کرده(sm2)
میگم جهانی شدیم باور نمیکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)چه پکیجی زد حامد
بعد انتشار میزنیم
(sm174)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر درست گفت
ایمیلش همین الان اومد
سیاوش قمیشی با آونگ قطع رابطه کرده و دیگه قرارداد نمیبنده
سیاوش دنبال اسپانسر برای پخش آلبومش میگرده
خبر بدتر اینکه : آونگ تا اطلاع ثانوی دیگه البوم منشر نمیکنه و فقط موزیک ویدئو میده
آلبوم شادمهر معلوم نیست
فک کنم شادمهر هم باید خودش منتشر کنه آلبوم رو
آرمین هاشمی گفته فقط قرارداد موزیک ویدئو میبنده
(sm30)
مشتی چند تا از کارهای شاخ پینک فلوید رو بگو ...
پاسخ:
سی دی اول کنسرت پولس
(sm2)یعنی من رو غلومی اینهمه کار کرده بودم جواب میداد تا این رشتی
(sm2)این قصه سر دراز ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
**خر
برم دوغاب بریزم(sm27)
آونگ چرا ریده (sm25)
کجا تازه میخواستم پینت ویندوز یادت بدم(sm2)نقل قول:
رتبه 8 آلاسکانقل قول:
ادیتور ندارم
دوست داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه پول پرست شدن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه آلبوم بی آلبوم
ابی هم صبرش تموم شد و آلبوم رو خودش هزینه کرد
یه ساله صبر آونگ رو کرد هیچی به هیچی
جالب میشه که آلبوم شادمهر رو ابی سرمایه گذاری کنه
8&6 (sm118) (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیتور ندارم خوو d:نقل قول:
خو چه کار کنم ؟(sm70)(sm120)نقل قول:
کاکا دعوت شد تیم ملی ...موجی از خوشحالی ((:
برو دور دور بزننقل قول:
(sm29)
چه ربطی داشت (sm70)نقل قول:
یکم فکر کنی میفهمی ...(sm2)نقل قول:
موزیلا اوسگول کرده(sm59) چروم ادیتور دارم موزیلا نه (sm59)امیر از چیه؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
علت اختلاف منصور و آونگ مشخص شد
منصور سر آلبوم قبلی با آرمین مشکل پیدا کرده بوده
آرمین اول قرارداد پخش چند تا موزیک ویدئو با منصور میبنده ، بعد از پخش منصور به آرمین پیشنهاد قرارداد پخش آلبومش رو میکنه ، آرمین قبول نمیکنه و میگه نمیتونیم . خلاصه قرارداد بسته میشه ولی بند قرارداد این بوده که دیگه موزیک ویدئو از اون آلبوم پخش نشه و منصور قبول میکنه
داستانی شده ها (sm120)
اون از قبل بود که ادیتش طولانی شده بود و قرارداشو از قبل بسته بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اگه منم بودم ، سه برابر پول میدادن قبول میکردم
خلاصه که من به گوسفند کاری ندارم و حتى واسه حشراتِ موذی فرصتِ زندگی هست(sm2)(sm2)
(sm135)نقل قول: