ینی مغرور بودا (sm120) تو عمرم دختر اینقد مغرور ندیده بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی مغرور بودا (sm120) تو عمرم دختر اینقد مغرور ندیده بودم
ایشالا پسر دار هم میشی ، من اول مامانم میخواست اسممو بذاره نیما ، بعد بابا میخواست بذاره امین بعد جالب اینه که امین رو از اونور بخونی میشه نیما نیمارو از اون ور بخونی میشه امیننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد نمیدونم چی شد مامانم سجاد رو انتخاب کرد خلاصه (sm120)
احساس کردم داری زور میزنی یه جوری جاش بدی ولی خوبه همین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من دیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزگاری بود (sm172) البته ارشد به اندازه کارشناسی حال نمیدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه لحاظ
مامانت خواست اسم ائمه باشه روت (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم قرار بود اسمم بشه شمیم ولی نمیدونم چرا شد شیما
داداشی جونم انتخاب کرد (sm19)
قشنگ قدر الانه تو بدون فردا که زن گرفتی حسرت نخوری به دوران مجردی (sm2)نقل قول:
بنده با کوله باری از تجربه بر دوش میگم ندیدم بگو خوب (sm120)نقل قول: