مگر تو نقطه پایان بر این هزار خط نا تمام بگذاری (sm50)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگر تو نقطه پایان بر این هزار خط نا تمام بگذاری (sm50)(sm81)
Gary Moore - The Prophetنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep
Fleetwood Mac - Im So Afraid
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ کوهن رو که پیج گذاشتم از همه بیشتر استقبال کردن (sm50)خرابت میکنه شب گوش بدی
به منم بدین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ چندبار دیدیش تا حالا؟(sm2)من ظهری یه 5 دقیق نگاه کردم ببینم چیه دیدم کلا چورنه دیگه نگاه نکردم میخواست حذفش کنم گذاشتم واسه چندتا از دوستان کپی کنم (sm120)نقل قول:
سیگار پشت سیگار (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن هزار سر راستش کن (sm120)
(sm2)فقط مونده نماز ایات بخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]