(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm2)
اگر زیاد نگاه می کنی نگاه کردنت رو قربانی کن
اگر زیاد می خوری ، خوردنت رو قربانی کن
اگه گه زیادی می خوری …گه زیادی خوردنت رو قربانی کن
اگر می خوای یه اتفاق خوب با کشتن یه گوسفند برات بیافته
دنبال اون گوسفند درون خودت بگرد
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
دیوونه - یزدانی (sm118)
قبولم نمیکند (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسدس AMG GT (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خورشیدم و شهاب قبولــــــــــــــــم نمیکند (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکس وسطی شبیه اسباب بازی میمونه (sm70)
این شهر بی نقاب قبولم نمیکند (sm118)
(sm120)
(sm70)سینجول کی بتو گفت که بزنی میگم متن شعرا رو اماده کن من بزنم تاپیک حامتم بزنه تو کاورا
(sm70) خاک بر سرت قشنگ شده که ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرنش(sm2)
خو یه هو بگو ایمیجش دیگه .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنو کامل نشده .. (sm2)
همه اینارو با پینت ویندوز درس کردم .. (sm2)
گلوم چرک کرده (sm81)
خب چرا ویندوز عوض نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز گلوتو عوض کن !!!!
نقل قول:
نمیدونم چرا خروجیش نمیچسبه Flac بیتره ..
ولی 510 یه چی دیگس !!!! (sm120)
این همه فیلم تو درایو سی . هیچکدومم ندیدم . بقیه درایوا پر . نمیدونم چیکار کنم
ویندوز عوض کنم اینا میپره که (sm81)
(sm2)با پارو زدن تو کلشنقل قول:
DVD Writeنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
کیس تو یه دور بشور بعد درس میشه ..
(sm51)من منتظرم اون هاردی که ریضا نشون داد بیاد دیجی
60 گیگه . چطور رایت کنم (sm74)نقل قول:
اتفاقا شستم جواب نداد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم من داریوش (sm77) حسن شماعی زاده (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار چرا نمیفهمی خروچی اصلی 2 مگ شده jpg ..
رزولشو کم کردم با حجمش اینطو شده ..
سیستم عامل گلوم ، مک هست
نقل قول:
میشه 15 تا دی وی دی چیزی نیس
اکسترنال (sm81)نقل قول:
هارد بخر(sm120)نقل قول:
شیفت دلیت هم جواب میده ..
نه بابا ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)