این شبکه چی چیه جدید زارت و زورت ویدیو کنسرت خواننده ها پخش میکنه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
این شبکه چی چیه جدید زارت و زورت ویدیو کنسرت خواننده ها پخش میکنه ..
برو باو . من فک کردم همچی ردیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا به صورت سینگل پخش میکنم (sm2)
دندون به بیضه بگیر مث ادم با شرکت باربد صحبت کردم در دو سی دی همراه با کلیپ تصویری لاشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکن واسا مث ادم
سجاد خشگله کدوم گوری بیا گوش کن ..
(sm2)
چرا صدا اینجوریه! (sm2)
صدا زخمیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا از بس کلفت و خش دار بود اینجوری شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه . پس خبرش با تو . دیر بشه با هزینه خودم پخشش میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر چی با من میگم با اونا صحبت کن بقیه ش با من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]