چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم برم ارتش نابود شم...(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم برم ارتش نابود شم...(sm25)
مهم همون نکته ی هیچ گ.... نشدنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشته؟ محل؟نقل قول:
چی شده؟!نقل قول:
**** فقط کسایی که بسیجی باشن بهشون دیگه امریه میده دیگه سرباز نمیگیره مثل قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیروانتظامی که کلا حرفشو نزنه فقط حمالیه
ارتش؟؟؟؟ الان فوق دیپلم گروهبان 2 میده لیسانس و گروهبان 1 میده دیگه درجه هارو کم کردن نامردا یعنی تو لیسانس تو یگان بری باید پست بدی مثل قبل هم دیگه ظهرا نمیتونی بیای خونه باید بمونی پادگان
باریک الله...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم مهم نیس (sm70)نقل قول:
مخابرات چمران (sm50)نقل قول:
آخه منم امروز کلاس بودم دارم از بین میرمنقل قول:
ادامه ی ماکارونی...(sm25)