زامورانو:به پرز گفتم شک نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زامورانو:به پرز گفتم شک نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گایدمون با اردا تورانش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعصابم تخمی نمیدونستم به سوتیاش بخندم یا به بازی فک کنم(sm120)
گفت درصد مالکیت توپ 77 درصد رئال 66 درصد اتلتیکو (sm120)
تو جام جهانی جونیت چاکر داور ترک تبار از زبونش نمیفته (sm120)
ویلموتس:نرفتین نیمه نهایی تا یورو حق ندارید با زنتون رابطه داشته باشین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بیاد یعنی دیماریا رفتنیه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هر کیو میخوایم بگیریم میگن دیماریا رو بدین به ما(sm54)نقل قول:
عادل:چاکر داوری که مادریدیا رو کلی خوشحال کرد(sm120)نقل قول:
جاودانی :منظورت چیه اونوقت (sm120)نقل قول:
عادل:هیچی(sm120)
*** سوزی قهرمانی های رئال تو کل صدا و سیما بجز جاودانی(sm10)
چه کیفی میکنه فیفا با این تکنولوزی خط دروازه(sm120)
لامصب انخل راه میفته رئال راه میفته (sm25)نقل قول:
امسال بهترین فصلش بود (sm118)
فروشش اندازه فروش ردوندو و اسنایدر و ماکلله و اوزیل خریت محضه (sm25)
کونِ لَقِ هَمَشون جُز جاودانی(sm10)نقل قول: