این 4 حالت مختلف داره برا انتخاب ..
نمایش نسخه قابل چاپ
این 4 حالت مختلف داره برا انتخاب ..
باشه بابا کشف تو بود اصن (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ هَمَه(sm120)
هادی و بقیه دوستان اینو ببینین با حاله(sm120)یه آهنگ ترکی با حال با اجرای عالی faruk k - azar azar البته کیفیتش پایینه نمیدونم چرا (sm120)خودم ضبطش کرده بودم مطمئنم ولی نمیدونم چرا کیفیتش پایینه(sm25)بازمانده از هارد زیر خاکی وارزشمندم که به فنا رفت(sm74)لامصب این اجرا رو گشتم هیچ جا نیست فک نکنم تو ایران کسی داشته باشه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا رو ببینین چقد بلنده(sm2)بساط داشتیم دوران جاهلیت(sm2)
نه خوشم اومد ایول خوبه .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه بار میخوای از یه قسمت عکس بگیری کات کنی بره تو نرم افزار نمیشه دیگه کروپ زد ؟! اگه میشد دیگه خیلی هم عالی میشد (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) خیلی خسته م خابم میاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنشین رویش خستگی در کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم دانلودش کردم(sm174) الان گیج خوابم برم 3 . 4 ساعت بخوابم تا بعدا یا فردا (sm127). (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش آفرین - راس ساعت ستاره
چشمای من تو انتظارت رو به آسمون تیره مونده
نبودنت تو عمق چشمام قلب ترانمو شکونده
یه عمر ِ تو تب و تاب تو ثانیه ها رو میشمارم
بیا که تا تویی نازنین ستاره ی شبای تارم
به این میگن تحریر .. زنانه(sm120)
شب خوش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تمام وجود غمگینم ، مثل .... (sm50)
ادامه بده .... اما فقط ادامه بده ، این روزهای هولناک را (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق با توئه مدل m1 اصلا نسخه 3 نیست
اینجا رو ببین اطلاعات کاملش رو تو سایت گلوبال سونی زده عجیبه مقداد هم دیجیکالا به اشتباه usb3 معرفی کردنش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صفحه مشخصات تمام مدلای کنونی موجود تو بازار را داره
نکته ای که باید دقت کنی تو سری qx سرعت ترانسفر اطلاعات حجمای 8 و 16 با 32 گیگ به بالا فرق میکنه
رو بسته هاش مقدار سرعت خوندن رو نوشته
حداقل همون 16 گیگ رو بگیر که سرعت نوشتنش از 40-50 مگ یه موقع کمتر نباشه (sm120)
کاری نکردم که یره انقد از من تعریف نکن توروخدا (sm1) بچه های اینجا اکثریت ماشالا معلوماتشون بالاست و تو خیلی چیزا استادن منجمله خودت (sm93)نقل قول:
شاید که برگردی شاید که پیدا شی ، شاید که آغازی در انتها باشی (sm50)
تمامه دیروز و پی تو میگردم ، کجا گمم کردی کجا گمت کردم (sm81)
چشم هایش شروع واقعه بود... (sm50)
منصف بمان، تو زندگی داری
مابین ما کی بیشتر مرده...
نقل قول:
این سایز کوچولوها خیلی حساسن اگه درست ازش مراقبت نکنی زود خراب میشن
این مدلش چقدر باحاله قسمت درونیش شکل چاقو تاشو در میاد (sm120) البته usb2 ارزش خرید الان نداره دیگه (sm172)
نقل قول:
رنگ سیلور مالِ سری هم خانواده نسل قبلش بود
سری qx/gqx مشکی و طلاییه فقط
(sm50)
چه کردی با خودت... (sm50)
هر چند وقت یکبار به محسن پیام میدادم که هیچ کدوم خونده نشد
یه اکانت فیک دختر دارم برا چک کردن یه بنده خدایی ، دیروز همینطوری با اون اکانت به محسن یه پیام دادم ، جواب داد
خیلی بهم برخورد(sm50)
خب خواجه دان شد . ببینیم چه کرده
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدی بر جماعت نیست ، میخواهم رها باشم
اگر بیانتها هم نیستم ، بیابتدا باشم
اگر یکبار دیگر فرصتی باشد که تا دنیا
بیایم ، دوست دارم تا قیامت در کما باشم
خیابانها پر از دلدار و معشوقان سردرگم
ولی کو آنکه پیشش میتوانم بیریا باشم
کسی باید بیاید مثل من باشد ؛ خودم باشد
که با او جای لفظ مضحک "من" یا "تو" ، "ما" باشم
یکی باشد که بعد از سالها نزدیک او بودن
به غافلگیرکردنهای نابش آشنا باشم
دلم یک دوست میخواهد که اوقاتی که دلتنگم
بگوید خانه را ول کن ؛ بگو من کِی ، کجا باشم ... (sm50)
سید سعید صاحب علم ...
اینقدر عقلم میرسه از عشق تو دیوونه شم ... (sm50)
... (sm50)
با هر کی باشیم نباید بگیم همو میشناسیم ... (sm50)
نه
سلام دوستان
فیلم هایی که در آینده نزدیک ترجمه خواهم کرد یا زیرنویس آنها را قرار خواهم داد عبارتند از:
The BFG
Central Intelligence
The Secret Life of Pets
Alice Through the Looking Glass
Jason Bourne
Pete's Dragon
Kingsglaive Final Fantasy XV
Teenage Mutant Ninja Turtles Out of the Shadows
War Dogs
"امیر طهماسبی"
Taham - Dardokhand (sm50)
(Taham - Mid.D (Ft Sami Beigi & Paya (sm50)
(sm81)
سولوی شاه مقصود... (sm1)
عادل (sm19)(sm127)(sm134)
شمع در مکتب عشٖاق که شد چله نشین
سوختن را زمن آموخت به پروانه قسم ... (sm50)
یه روزی میاد یکی از زیباترین ترانه هایی ست که شنیدم
از کیه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواجه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی دمت گرم واسه آلبوم... (sm19)(sm118)