بردیمون (sm120) لالیگا واس ماس (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بردیمون (sm120) لالیگا واس ماس (sm120)
وختشه یادی کنیم از جمله ی فاک داور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردیم تا بردیم (sm120)
بزن شبکه ورزش پی اس جی مارسی با گزارش سرهنگ ببین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووووف (sm118)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار (sm3)
(sm3)ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوسکتس(sm25)
یه روز شهردار یکی از شهرهای دنیا !!!
تصمیم میگیره یه برج زیبا تو شهرشون بسازه.
برای این کار از سرتاسر دنیا از سه مهندس
( یه مهندس چینی، یه مهندس آمریکایی
و یه مهندس ايرانی ) میخواد که بیان تا در مورد ساخت برج باهاشون صحبت کنه.مهندس چینی میگه من این برج رو برات میسازم ولی قیمتش میشه 3 میلیون دلار.
1 میلیون هزینه کارگر و تجهیزات،
1.5 میلیون هزینه مواد اولیه
و 500 هزار هم دستمزد خودم.
شهردار با مهندس آمریکایی صبحت میکنه.
مهندس آمریکایی میگه:
ساخت برج 5 میلیون هزینه داره؛
2 میلیون کارگر و تجهیزات،
2 میلیون مواد اولیه
و 1 میلیون هم خودم میگیرم.
شهردار سراغ مهندس ایرانی میاد.
مهندس ایرانی میگه:
ساخت این برج 9 میلیون هزینه برمیداره!
شهردار با تعجب میپرسه، چطور ممکنه 9 میلیون هزینه داشته باشه؟
مهندس ایرانی میگه:
3 میلیون خودت برمیداری،
3 میلیون من برمیدارم،
3 میلیون هم میدیم به مهندس چینی
که برج رو بسازه !!!
ماکسیما 2016...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوپنجره ـش تقلیدی از 6ضلعی سانتافه ـس
در به سماع آمده است از خبر آمدنت
خانه غزل خوان شده ، از زمزمه ی در زدنت
خانه ی بی جان ز تو جان یافته ٬ جانا ! نه عجب
گر همه من جان بشوم بر اثر آمدنت
«حافظ شیراز » مگر وصف جمال تو کند
وصف نیارست یقین ٬ ور نه غزل های منت
یا تو خود ای جان غزل ! این همه دیوان غزل!
لب بگشای که سخن وام کنم از دهنت
از همه شیرین دهنان ٬ وز همه شیرین سخنان
جز تو کسی نیست شکر ــ هم دهنت ٬ هم سخنت ــ
بی که فراقت ببرد روشنی از چشم تنم
یوسف من ! چشم دلم باز کن از پیرهنت
عشق پی بستن من ٬ بستن جان و تن من
بافته زنجیری از آن زلف شکن در شکنت
آینه یی شد غزلم ـ آینه ی کوچک تو ـ
خیز و در این آینه بین ٬ جلوه یی از خویشتنت
حسین منزوی
(sm27)
- (sm50)
- (sm50)
(sm50)
الي واسه اين فيلما با اين فرمت چه نرم افزاري رو آپديت كنم ؟
km جواب ميده ؟
شهرام شب پره (sm137)
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کرده استاد شب پره
همراه کلیپی فاخر از استاد کچل ور که با 100 دلار چنین کلیپ فاخری رو ساخته
میکس و مستر هم استاد عباس معصومی
07 Cielito Lindo (sm178)
مرا تو بی سببی نیستی
به راستی
صلت کدام قصیده ای
ای غزل؟
ستاره باران جواب کدام سلامی
به آفتاب
از دریچه ی تاریک؟
کلام از نگاه تو شکل می بندد
خوشا نظر بازیا که تو آغاز می کنی ...
(sm178)(sm50)
داریوش چرا هزمان با استاد آهنگ داده
شنیده نمیشه
آخ(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین چی شد؟
- (sm50)
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چیکار کردی سایت ریده شده
تالار بگا رفت
(sm120)میبینم که قبل و بعدو اوردی اندازه ستونهاش تغییر میکنه دیگه ؟
(sm98)
ماه من بود و عشق دیوانه!
تا کــه یکدفعه آفتـــاب آمد
ماهی قرمزی که قلبم بود
مُرد و آرام روی آب آمد
...
(sm77)
درگیری خونین هادی ساعی و عمویش با پیمانکاران شهرداری در نهایت با مرگ پایان یافت. عموی 60 ساله تکواندوکار معروف کشورمان، پس از درگیری با پیمانکاران شهرداری به طرز مشکوکی جان باخت و پروندهای را پیش روی بازپرس دادسرای جنایی قرار داد.
ساعت 2 بعدازظهر روز 12 فروردین به ماموران پلیس خبر رسید که مردی 60 ساله در یک باشگاه سوارکاری به طرز مشکوکی جان باخته است.
(sm132)
(sm120) همون موقه گرفتم چیز زیادی تغییر نکرده فقط داری بازی میکنی با ایکونا (sm2)
این احسان کو هی میگفت رمشه..گوشیمو فلش کرد نامرد(sm81)
بزرگ میشی یادت میره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ص کی میاد؟