مشکلش چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلش چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم برات (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نفهم تشریف داری من چیکار کنم(sm2)میگم نمیبینم.. خانواده هم که ماشالله اصن نیستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده .. میشنه هیت من و یاکوزا نگاه میکنه حالا واسه من تف میده(sm2)نقل قول:
شرف دارن به شبکه نسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرف تو با شرف ما فرق داره.. ریدم به سلیقت(sm2)نقل قول:
من نمیدونستم تو اینقد احمقی که با رسیور قرن 19 میخوای نسیم بگیری(sm2)نقل قول:
تو اینقدر نفهمی که به حرف من گوش نمیدی خودت زر میزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 تومن قیمت دیجیتال دیگه(sm2)باور کن برام ارزش نداره 100 تومن بدم براش(sm2)
(sm50)نقل قول:
اینو(sm2)
خالقی فر رو با آپشن های ویژه میدیم
هر باشگاهی بخردش به مدت یک سال هرروز بنده میرم دفترشون رو طی می کشم.(sm2)