ادری یه چیز دیگست! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ادری یه چیز دیگست! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
butch هم حساب کردم من(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دست پر نمره دادی! خیلی...(sm50)نقل قول:
چه عرض کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمکش برا نقشش بود (sm120) مرلین چیز دیگریست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستون 2.5 داریم 3.5 نداریم فقط از مهربانیت میشه حدس زد میره تو 3(sm120)نقل قول:
تو اگر به نصف فیلم 1.5 بدی میشه همون 3 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته سلیقه ها تفاوت داره!
بعضیا ریزنقش و بامزه و خوردنی دوست دارن مثل من و حسین (sm120)
بعضیا افسون گر و لاف زن مثل اکبر (sm120)
حالا تا آخر ببین هر چی می ره جلوتر بهتر می شه به نظرم (sm50)نقل قول:
یه رفیق داشتم روزی 12 الی 13 بار میزد و ریده بود به عوارض زدن ....در هر زمینه ای سرآمد بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]