با حرفاتون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با حرفاتون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یه دیالوگ خوب دیگه اونجا که گریه میکرد مرلین بهش گفت هیچ مردی ارزششو نداره(sm120)
بی نظیر بود سکانس اخر...یه شوک فوق العاده به بیننده وارد کرد و بهتر از این نمیشد فیلمُ تموم کرد! 0.5 نمره به خاطر پایان فیلم اضافه میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3.5 (sm120)
من با سابرینا تو یه رده قرار میدم همون 3 خوبه احتمالا ...اگرم بخوام یه رده بیشتر ببرم 4 نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بدون احتساب نیم ستاره ی مرلین عرض کردم(sm120)
فک کنم امین منظورش کاترین دونوو بود (sm120)نقل قول:
اون خطرناکه اسمش یه چی دیگه س (sm120)
لطف کن از بحث سو استفاده نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای مقایسه کن با طنز های امروزیشون مثلا neighbors :|نقل قول:
این یه دیالوگ واسه کل تاریخ سینما بسه یعنی(sm120)نقل قول:
من که اسم یادم نمیمونه ....یه جوری بگین من بدونم کی به کیه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلاح می کنم
سابرینا بامزه و با نمک و خوردنی(sm128)
مرلین افسونگر(sm173)
زن پولانسکی خطرناک ....(sm54)
یا باز اشتباه شد؟(sm2)
احسنت! و به یه نکته دیگه هم میرسیم که واسه خندوندن همیشه لازم نیست چیپ بازیو لودگی دراورد (sm120)نقل قول:
اونایی هم که اشاره کردی گل دیالوگای فیلم بود...(sm120)
سابرینا خیلی کم لطفی شده! سابرینا به نظر من کمدیش از اینم قوی تر بود حتی و اگر میتونست اون عشقُ خوب در بیاره قطعا خیلی فیلم بهتری بود اما خب متاسفانه اون چرخش یکم سریع بود (sm120)