قربونت ولی واس ما نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربونت ولی واس ما نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول یکی از دوستان بزبه چی می خندی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر نامرتبه من اگر همچین شاگردی داشتم پرتش میکردم بیرون خیلی خیلی نامرتبه و هم اینکه تشک گذاشته بخوابه همونجا (sm2)(sm39)
عزیزم داری سس میگی بگیر بخواب (sm59)
(sm139)
(sm196)
دوبله تشکر زدم (sm2)
(sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm33)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند،هادی،صابر و...(sm127)
اگر عکس یا روزنامه قبل از انقلاب داریوش داری بذار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینجا لازم دارم
هرچی داری بذار ممنونم دوستان عزیز(sm19)
امتحان کردم ببینم سنگ میفهمد تورا
از تو گفتم با دلم، کوتاه آمد؛ گریه کرد
(sm81)
(sm81)
(sm50)
(sm132)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دیدن عکس دلم تنگ شد (sm74)
(sm50)
جمعه ساعت ۱۳:۳۰ (تکرار ندارد)
سینما با تونل زمان - پنجره (۱۳۴۹)
بهروز وثوقی، گوگوش، فرخ ساجدی، نوری کسرایی، ژاله علو
(sm50)
- (sm50)
- (sm50)
(sm172)
هوای چشماتو دارم که عصر یخبندون شده(sm2)
احساساتت که بمیره
دیگه مهم نیست چقدر دورت شلوغه
دوست داشتم معلم املای تو بودم
و دوستت دارم را املا بگویم
و هي بپرسم: تا کجا گفتم؟
تو بگویي: "دوستت دارم"
۲۴ بهمن سالمرگ فروغ فرخزاد روحش شاد و یادش گرامی
(sm50)
تریک به تمام پرسپولیسی ها و استقلالی ها (sm127)
آهنگ پیانو - اروین خاچیکیان - بزودی در آلبوم گذرگاه ...
ترانه یغما گلرویی
موزیک و تنظیم اروین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
# ۲ اسفند
پاداش حرف حق زدن جز سربلندی نیست
حق با من است اما مرا بر دار می خواهی
ای دل چرا دست از سر من بر نمی داری
تا کی مرا از زندگی بیزار می خواهی
فاضل_نظری
(sm50)
ام روز چه قدر سیگار کشیدم . . . (sm74)
گل پونه (sm81)
برای مستی و ساقی
نمونده حرمتی باقی (sm172)
ستار - گل پونه
آهنگ : فرید زلاند
ترانه : اردلان سرفراز
تنظیم : منوچهر چشم آذر
(sm50)
اگه هستی
چرا تنهام
چرا تکیه ام
به دیواره
(sm127)
عروسک جون فدات شم تو هم قلبت شکستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که صد تا شبنم اشک توی چشمات نشسته
منم مثل تو بودم یه روز تنهام گذاشتن
یه دریا اشک حسرت توی چشمام گذاشتن
(sm50)