ببین حالا ....شاید من مال این فیلما نیستم ...ولی اصلا خوشم نیومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین حالا ....شاید من مال این فیلما نیستم ...ولی اصلا خوشم نیومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خیلی سخت گیری (sm120) انقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب کلا تیراندازیا یکم غیر معقلول بود یا رو رُ میبستن به رگبار باز نمرده بود (sm120)
دوستان 21grams دیدین؟(sm120)
اگه امین هم نظرش اینه دیگه نبینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر هدف پیدا کردن یه ایراد بود چون همش تعریف کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیدم!نقل قول:
من بلوار سانست و verdict دیدم (sm120)
این ایرادا به چشم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول حسین ژانر فیلم اینا رُ تو خودش هضم میکنه (sm120)
بلی خوب است ولی فیلم قبلیش رو اون موقعا که دیده بودم بیشتر دوس داشتم "عشق سگی" (sm120)نقل قول:
من میگم بیخیالش بشید .....(sm120)نقل قول:
آره ولی دیر فرار کردن دیگه مثل بز وایستاده بودن نگا میکردن حرصم گرفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل همون پیدا کردن ایراد که گفتم(sm120)