حسین یادآوری کن ببینیم این فیلمو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین یادآوری کن ببینیم این فیلمو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین فعلا پیشنهاد بی پیشنهاد (sm120)
9 تا مونده اول اینا جمع شه بعد (sm120)
حسین لیستش کن (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گريه لبريز توام اما تحمل ميكنم
بد پشت بد غم روي غم اما تحمل ميكنم
تقصير تو تقصير غم تقصير حتي عشق نيست
من خسته م از دست خودم اما تحمل ميكنم
تحمل ميكنم نه اينكه مجبورم
تحمل ميكنم نه اينكه مغرورم
من اين روزا رو تنها با اميد تو
تحمل ميكنم از تو اگه دورم
وقتي تو با من نيستي شادي جواب عشق نيست
بودن به هر حالي كه هست غير از عذاب عشق نيست
پيش عذاب عشق تو جز خشتي از غم نيستم
گفتي تحمل كن ولي من مرد اين غم نيستم
تحمل ميكنم نه اينكه مجبورم
تحمل ميكنم نه اينكه مغرورم
من اين روزا رو تنها با اميد تو
تحمل ميكنم از تو اگه دورم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پیشنهادی ندادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت رسیدین ببینین ...فشار نیارین خو(sm120)نقل قول:
verdict
master
sunset
equalizer
ikiru
bicycle
grey
the sting
underground
(sm120)
آگورا رو هم بزار آخریش که 10تا شه زوج بشه 2تا 2تا میبینین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا برسیم به 9 کی مرده کی زنده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)