مستولی
نمایش نسخه قابل چاپ
مستولی
همش با ادب همش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم 38 دقیقه بیشتر دووم بیاریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر فردا و پس فردا هستی بوگو بذارمش تو لیست (sm120)
میلاد منم wonderful life ندیدم بیا یه جلسه بزاریم 2تا استاد گرانقدر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن استرس گرفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هستم فقط 10 زود تر که نمیاین؟(sm120)
من موافق نیستم ...البته برای مخاطب عام توی هر رشته ای زمان و نسل خیلی مهمه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید برای متخصص امر و کارشناس واقعی مهم نباشه(sm120)
.
.
گهی خوشدل شوی از من که میرم
چرا مرده پرست و خصم جانیم
چو بعد از مرگ خواهی آشتی کرد
همه عمر از غمت در امتحانیم
کنون پندار مردم آشتی کن
که در تسلیم ما چون مردگانیم
چو بر گورم بخواهی بوسه دادن
رخم را بوسه ده کاکنون همانیم
(sm27)
شبت بخیر استاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the master
the verdict
هر وقت رسیدی 2 تا یبعدی(sm120)
همزمان نمیتونی تو دوتاگروه باشی (sm120)از لیست منتقدین باشعور خط خوردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه اگرم بیایم دور همی میگیریم تا شما تشریف فرما بشی (sm120)نقل قول:
پس بمونه جمعه شب ساعت 10 به بعد!(sm120)