اکبر تو داری با اونا خدافظی میکنی یا اونا با تو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر تو داری با اونا خدافظی میکنی یا اونا با تو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دانلود کردم و میبینم طبیعتا و نظرمُ ه نفصیل واست میفرستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک داری به انتخاب من؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ابله بودن ملت شکی نیست ...من تنها مشکلم با طریقه ی رسیدن به این نتیجه هستش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی می خوام برم یکی یه چی می گه (sm2)نقل قول:
می خوایین اذیت کنین ؟ ( لحن نمکی ) (sm120)
(sm30)نقل قول:
اصل رُ بچسب بقیش مهم نیست (sm120)نقل قول:
اگر تونستین agora رُ برسونین به جمعه the verdict و the master هم بذارین شبای بعدش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شما رفتین طرف اون استاد؟ درسته که میگه ابله دیگه؟(sm120)نقل قول:
دیگه لوث کردی خدافظی رُ (sm120)نقل قول:
سرتِ بنداز پایین و برو (sm120)