(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوله ی نمکی استاد(sm19)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوله ی نمکی استاد(sm19)(sm120)
من طرفش نیستم ...نقد جدی بهش وارد میدونم ....ولی خوب در اینکه سلیقه یمردم گند خورده بهش و ابله هستن شکی نیست ولی نه به خاطر این اتفاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم این اتفاق اون قد مهم نبود که دکتر میگفت ...یه حالت دایی جان ناپلئونی بهش داد دکتر(sm120)
شب بخیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm77)(sm120)(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم کلا طرف خیلی تریپ بود مخصوصا حرف زدنش و اینکه به همه چی میخورد این لحن و کلمات بجز به یه جامعه شناس و استاد اونم دانشگاه تهران میفهمی؟دانشگاه تهران(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط و فقط با یه حرفش موافقم! اون بحث مدل سازی و....نقل قول:
گفت شما فکر میکنین انتخاب میکنین شما دارین انتخاب میشین (sm120)
ملت ما از نظر فرهنگی خیلی فقیر و شغیفه ولی خودشیفتگی نابودشون کرده (sm120)
(sm188)
منم همینُ میگم ...میگم شاید خیلی از حرفاش درست بوده باشه ولی از مسیر نادرستی رسید به نتیجه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته مدل سازی و انتخاب شدن و این صوبتا ولی تو این قضیه پاشایی بی ربط بود به نظرم(sm120)
کلا یه آدم اگر می خواد حرفاش هیچ تاثیری ندشاته باشه باید جدا کنه آدما رُ...من و شما (sm120)معلومه که من نماینده ی شما نیستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسين چطوري/؟نقل قول:
اون فاشیستی و....هم توهمی بود! پاشایی هم نیز...و حتی ورود چهره های ارتیست و ورزشکار به سیاست!نقل قول:
سیاست زدایی و تمایل حاکمیت به این و ترس هر دو درسته ولی مصادیقش اینا نیست... (sm120)
مشکل خیلی ریشه ای تره! بحث شعور اجتماعی این ملت که تاریخی و مربوط به الانم نیست ...(sm120)