احسان مثلت SSS بزن... شادمهر.. سیاوش.. شهرام شب خره(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان مثلت SSS بزن... شادمهر.. سیاوش.. شهرام شب خره(sm2)
#خطر دیوث# دقیقا کجایی#(sm50)
(sm120)
اطلاع رسانی و کامینگ سون های صحیح باید در جهت راستای افق تعالی موسیقی کشور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده به تنهایی بار کامینگ سون مملکت را بر دوش میکشم
اسی SSS(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی : چندکار با شادمهر عزیز دارم که در آینده ی نزدیک پخش میشود (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد محمدعلی بهمنی : خواننده های این زمان کارهای من را میخوانند بدون اینکه حتی از احوال من باخبر باشند من از کسی این توقع را ندارم که دستمزدی به من بدهد اما اینکه از اسم من استفاده سو میشود ناراحتم میکند
اینارو(sm2)
به گزارش وبسایت نود، بازی تا دقیقه ۶۳ با نتیجه یک بر یک پیگیری می شد که محمد عبدالعزیز، رئیس جمهور موریتانی هم تماشاگر ویژه بود. با این نتیجه بازی به وقت های اضافه کشیده می شد. اما عبدالعزیز که از جریان بازی خسته شده بود به مسئولین برگزاری مسابقه دستور داد که همان لحظه بازی را متوقف کنند و با ضربات پنالتی تکلیف برنده مشخص شود.(sm2)
بیا اینم استاد(sm120)نقل قول:
آهنگ جدید و فوق العاده شاد و استثنایی استاد شب پره به نام " نیسان آبی " بزودی ...
دادا جون نیسانو بیار یونجه ها رو بار کنیم با هم
تا جایی که نیسان میره ، عباس قادری گوش کنیم با هم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیسان ابی یا نیسان گاوی؟(sm2)