در این شب س-ک-سی یادی میکنم از عزیز تازه کوچ کرده( خانم منشی) گرانقدر
نمایش نسخه قابل چاپ
در این شب س-ک-سی یادی میکنم از عزیز تازه کوچ کرده( خانم منشی) گرانقدر
(sm81)(sm2) خرابم کردی دهن سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی سیبیل قشنگ پازل بند ، آی سیبیل قشنگ پازل بند زنگ آشنای صدایت پیدا نیست (sm120)
سیبیل قشنگ شورشو درآورده ماهی 10 تا آهنگ میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 هزار تومن رو دادی به فنا الان تازه خرابم میشی ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سری که ابر و باد و مه و خورشید و فلک میخوندننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که دیگه نمی بینمش درده (sm81)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm59)
گریه نکن ستاره ی من یه روز تموم میشی فاصله هانقل قول:
(sm80)
دور از جونت (sm56)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]