نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)
(sm25) تو این 15-16 روزه قبل از مهر امکانش هست بخری؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(Gdaal - Yadam Toro Faramush (Ft The Don (sm50)
حس فوق العاده ای داره شنیدن دکلمه هاش... خصوصا برای اولین بار... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاده پونل - خلخال کسی رفته؟
براساس اطلاعات ارائه شده به نظر میرسد آیفون ۷ به ترتیب با قیمت ۷۹۰، ۹۱۰ و ۱۰۶۰ دلار برای نسخهی ۳۲، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی راهی بازار خواهد شد. آیفون ۷ پلاس نیز با برچسب قیمت ۹۱۰، ۱۰۳۰ و ۱۱۸۰ دلاری برای نسخههای ۳۲، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
آره رفتم البته چند سال پیش. اینو جاده اسالم خلخال قشنگ ترین و بکر ترین جاده های ایرانن . بغل جاده ویلا نساختن دست نخوردستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Farhad Mehrad - Vaghti Keh Bacheh Boodam (sm50)
وقتی که من بچه بودم غم بود، اما کم بود... (sm50)
نقل قول:
(sm74)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم موزن اومد همراه اول امرو ..
سپید پوشیده بودم با موی سیاه
اکنون سیاه جامه ام با موی سپید... (sm50)
عجب عکس مخوفی از شاهنشاه موزن(sm120)
(sm2)
با اون برنامه ای که دیشب گفتم اسکرین گرفتم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استفرالله هی میگم نقل نگریم نمیشه ها (sm120) (sm70)خب الان این چیه ؟ که چی مثلاً ؟ آخه ما که نمیتونیم استفاده کنیم به چه دردمون میخوره (sm70) نه واسه چی این خبرو زدی ؟ نه باید توضیح بدی راه نَرِهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایییی نَوَفَهمَه دِ نَفَهمَه دیگـــَــــ فایِدَه نِداره کــَــ
هی متصل هی تریاق هی شرمساری (sm120)
یعنی بعد این همه مدت غول نرم و سخت افزار بودن تازه پیداش کرده بودی؟! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چیز زیاد مهمی که نیس دیوس ..
من قبلا دیده بودمش ولی ازش استفاده ای نداشتم . (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من است او هی مزنیدش (sm81) پیشواز تصور کن طرف مقابل رو (sm2)
تراک 3 (sm50)
خواجه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزاد فرزین خواننده پرطرفدار موسیقی پاپ روز گذشته با حضور در دفتر مجموعه «عاشقانه» برای حضور در این پروژه به توافق رسید و قرارداد بست.
عنم میگیره .. :l
(sm74)
پ چرا من خوشم نیومد (sm25) لالایی آدم خوابش میگیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن ..
من بیشتر به خاطر ترانه ش میگم ..
نقل قول:
یه برنامه بود باید بررسی کنم ..
(sm2)
(sm2)حلوای بی قندو بزارن به نظرم باحال تره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت قیافه طرف مقابل جالبه = (sm77) (sm2)نقل قول:
با این میشه ..
ببین اینم فیلمش ..
اینم برنامه ش ..
آخه تو ببین نوشته upload photo (sm2) بعد اون برنامه gramblr که عمه ی منم بلده(sm2)
خواجه ترک 10 ترجیع بندش اسکی پازل بند
ترک 9 تنظیمش خوبه (sm120)