ممه 85 در حد نو
فقط دوماه زیر دست نوزاد بوده
دورمارشال صورتی دارای خروجی شیر و دوغ و لبنیات محلی
فوق العاده اکازیون معاوضه با کشتی یا لنج در کیش...(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممه 85 در حد نو
فقط دوماه زیر دست نوزاد بوده
دورمارشال صورتی دارای خروجی شیر و دوغ و لبنیات محلی
فوق العاده اکازیون معاوضه با کشتی یا لنج در کیش...(sm59)
(sm2)
ممر(sm171)
دقیقن همین کارو کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ام دبلیو ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسهات همه موکت وار میاد واسه من(sm120)
(sm2)
نهار
سایت نت کار شو رو بعضی آی اس پی ها باز نمیشه بخاطر همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت آپ کن (sm70)
یه شاخه نیلوفر-پاروی بی قایق(sm81)
هدایای احمدی نژاد در موزه حضرت امام
محمود احمدینژاد در نامهای به حجتالاسلام سید حسن خمینی تولیت آستان امام راحل مجموعه هدایای دوران ریاستجمهوری خود را به این موزه و آستان اهدا کرد.
احسان کجایی؟
اسیاتک داشتی؟؟
چرا دیروز و امروز سرعت اینقدر افتضاحه
سرعت 1 مگ تو آی دی ام بود الان 130 شده
علی اصحابی تو البوم:
تنها از تو برام یه عکس یادگاری برام مونده و یه حرف نا تمام
توی ریمیکسش:
تنها از تو برام یه عکس یادگاری برام مونده و یه حلقه ی طلا
یه ارشاد واقعا به این چیزا گیر میده؟؟؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسیا دیروز و امروز مخابرات از اول تابستون (sm172) منتها برا من 130 بود الان دایل اپنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا مخابراتو چند روز پیش تست کردم خونه یکی از رفقا سرعت 128 طرح زرین 330 کیلو سرعت دانلود داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نامحدودم(sm172)نقل قول:
های وب بهترینشون الان
خصوصا طرخای حجمیش مفت واقعا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغوش من دروازه های تخت جمشید است
می خواستم تــو پادشاه کشورم باشی
آتش کشیدی پایتــخت شــور و شعــــرم را
افسوس که می خواستی اسکندرم باشی
این روزها حتی شبیه سایه ات هم نیست
مردی کــه یک شب بهترین تعبیر خوابم بود
مردی که با آن جذبه ی چشمِ رضاخانیش
یک روز تنهـــا علت کشف حجابــم بود
(sm50)
واقعیه؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبعت کجاس؟
از صفحه ی شخصی یکی از بچه ها برداشتم،نمیدونم که واقعی هست یا نه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شرح ...
- واقعا هیچ متنی نتونستم برا این عکس بنویسم .
(sm70)مثل اینکه دستش بهش خورده بود اومد دلجویی کنهنقل قول:
امیر فکر کنم تا چند روز دیگه اینورا پیداش بشه (sm59)
امیرالمومنین امیر غفور رو به خاطر این حرکت ضد ارزشیش 24 ساعت بن کن
عادی ـه که!نقل قول:
(sm2)بنده خدا بیاد اصلا یوزر نداره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر زمانی که امیر غفور میومد کامنت میداد :
سلام داش امیر ، خوش اومدی
بچه ها امیر غفور اومده
الدنگا تحویل بگیرین امیر رو
امیر به نظرت روسیه رو میزنیم
خاک بر سرت الی امیر اومده
آره روسیه قویه
.....
امیر غفور آفلاین میشه
ممر : خاک بر سرتون ، انگار نه انگار بازیکن تیم ملی والیبال اومده
(sm2)
خب چرا ویندوز عوض نمی کنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر در تاپیک بزن بدون سلام وارد شن(sm120)نقل قول:
کلا این تاپیک معنی نداره سلام(sm2)
این دیوث تازه واردو نیگا (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ye shakheye nilofare mohammadpor?
فرزاد (sm19)
ولی اون آهنگ مادرش قشنگ بود
خاتون مو سپیدم
هر جا نفس بریدم
بازم به تو رسیدم
(sm81)
این مایلی چند چنده
همش وسط سگ و تو له سگه و عکس میزاره(sm3)
من با این سابقه (sm2)میام سلام میکنم هیشکی پشمشونم نیست(sm120)نقل قول:
الان احسان میادش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبين ؟؟(sm121)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: شاید از ایران رفتم...
همه به نبی خدا سلام کنیم.