قطعی که ربطی به مودم نداره - زنگ بزن پشتیبانی مادر و خواهرشون رو با هم پیوند بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قطعی که ربطی به مودم نداره - زنگ بزن پشتیبانی مادر و خواهرشون رو با هم پیوند بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثو دنبال میکنی کامنتا رو بخون مودم رو عوض کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بود میگفت میخوام آوانگارد کار کنم شما هم یادتون یا نه (sm2)
مشکل از خودشونه
مودمو ببر خونه یکی دیگه تست کن که دیگه بهونه نگیری
حالا تازه تست کردم بذار بینم چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2) الان پشتیبانی میگه من خودم باس بیام خط رو چک کنم از ورودی حالا ببین ..
(sm2)20 تومنم پول میخوان اینجور وقتانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر مهرپویا فکر نکنم تا حالا کار ازش اومده باشه بیرون ولی با این کاری که واسه یزدانی زد کلا نشون داد که خیلی خوبه
#صفاریان یاد بگیر
(sm70) خاک بر سرت چسبیدی به یه ترک از بین 16 تا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدیو یغمایی بدون تگ گیر بیارین دیگه