(sm127)مهستی - انکه دلم را برده خدایا(sm127)
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)مهستی - انکه دلم را برده خدایا(sm127)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ : آنکه دلم را برده خدایا مهستی خونده تو البومش نیست هرچی میگردم پیدا نمیکنم؟
خیلی قشنگ خونده میتونی پیداش کنی(sm10)
ببین البوم داخل انجمن موجوده هست ؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام كسي از آسياتك اينترنت داره؟ يه سوال داشتم.
فرشید این کدوم آلبومه تو انجمن هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا همینو داشتم ازتون می پرسیدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من فک کردم نرم افزار آیتونزه خودت پخش کردی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایتونز میخوا بخرم چجوری مشه خرید بلدش نیستم؟
صب کن ببینم جایی لینک پیدا می کنم.
روچشم (sm10)دستت درد نکنهنقل قول:
(sm50)
یه سریال خوب تو سبک بنشی معرفی کنید (sm50)
« آن که دلم را »
آهنگ : پرویز یاحقی
شعر : بیژن ترقی
آن که دلم را
برده خدایا
زندگیم را
کرده تبه
کو؟
آن که دلم را
برده خدایا
زندگیم را
کرده تبه
کو؟
همنفسم کو؟
آن که نگاهش
روز من از غم
کرده سیه کو؟
بی خبر ماندی ز حالم زآن چه آمد بر سر من
عشق تو آخر به توفان می دهد خاکستر من
شعله عشق تو از بس در دلم بالا گرفته
سینه مالامال آتش غم وجودم را گرفته
هر زمان آید به یادم دیده مست تو
گریم از بخت بد خود نالم از دست تو
بی خبر ماندی ز حالم زآن چه آمد بر سر من
رخت سحر نو دمیده من
فروغ رخت نور دیده من
برخیز و بیا ای امید دلم شام من سپری کن
تویی که به دل نقش غم زده ای
چو غنچه گره بر دلم زده ای
بر خسته دلان چون نسیم سحر یک نفس گذری کن
هر کجا گذری زیر پا نظری کن
بی خبر ماندی ز حالمزآن چه آمد بر سر من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم نداره؟نقل قول:
نه تک اهنگه...
کاور روش ساختگیه
ممنون دمتگرم(sm10)نقل قول:
دلار(sm1)
(sm50)
فدات اشکان جان مرسی خیلی زحمت کشیدی جبران میکنم (sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASHKAN0936 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین چیزی که در زندگی
میتوان نگه داشت،
یکدیگر است
آنطور که هستی باش ،....
صداقت مؤثرترین تیری است که به قلب هدف مینشیند ،....
هدفت را با نقشههای جوراجور آلوده مکن ،...
خودت باش ،....
افتاده باش ،... نه ذلیل ،...
شوخ باش ،... نه مسخره ،....
آزاده باش ،،... نه یاغی ،...
مطمئن باش ،... نه ساده ،....
از خود ،... راضی باش ،.... نه از خود راضی ،...
صبور باش ،... نه در کمین ،....
آنوقت خواهی دید که کلید را در دست خود، خواهی داشت!!
کاش بجای یک تاریخ خاص
خوب بودن و عشق ورزیدن همیشگی بود
برای آنها که میفهمند و دوست میدارند
نه آنانی که عاشقند ...
تا زمانیکه شرایط خودشان آنگونه که باید ، باشد ....
یک عاشق برای عشقش اتفاقی بیفتد میمیرد
اما یک دوست واقعی بمیرد هم نمیگذارد
برای دوستش اتفاقی بیفتد
این است مرز الفاظ عاشقانه
و دوست داشتن صادقانه !!!
گوشه ای از قلبم
آهنگی می نوازد
نبودن های تو را چنگ می زند
قلبم هم چه هنرمند شده
از وقتی تو رفته ای...
(sm50)
(sm50)
ممد حسین یه برنامه گذاشته من و تو به اسم شب جمعه اونو داری؟
- (sm50)
(sm50)
آره دارمش ولی من و تو نگذاشته یوتوب من ضبط کردم برنامه رو کیفیت HD فقط بلد نیستم TS تبدیل کنم به MP4 و همینطور به کیفیت 720 و 480 کنم و همینطور بریدن و چسباندن برنامه ای داری معرفی کن خیلی دنبالشم ولی کسی نمیگه (sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه خوب رو فک کنم صابر بلد باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی adobe premiere برنامه هستش که واسه ویرایش فیلم خیلی غول هستش
اینو که گفتی دانلود کنم بی زحمت برام پیدا کن برنامه ها را (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برنامه هم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
primire به کارت نمیاد هم سخته
هادی معرفی کن (sm10)
هادی این چی خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر برنامه خوب سراغ داره بگه
کار نکردم نمیدانم ..نقل قول:
برای تبدیل میخوای فقط ؟نقل قول: