امیر بیا یاهو
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر بیا یاهو
سعی میکنم..اواتارت خودتی عزیزم؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی اینایی که میمیرین به خاطر کارای بدشونه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احوال شما؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری ... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس میزدم اخه هی ناخناتو تو عکس تاکید میکنی (sm2)نقل قول:
خیلی خوبه..دوسش میدارم(sm127)نقل قول:
این مثل نشنیدی که میگن اون کاره خوبه به دادت رسیده وفلان .....(sm70) رو اون حساب گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ما که خوبیم شما ولی انگار از حادثه ای گریختی هنوز تَتِ تَثیری (با لحن ارسطو) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست من چرا پاک شد (sm2) خانم مالی من از شما نقل گرفتم نمیدونید چرا پاک شد ؟