پیدا کردی به منم بگو پیدا کردم بهت میگم کسی پیدا کرد به ما بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیدا کردی به منم بگو پیدا کردم بهت میگم کسی پیدا کرد به ما بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمم میلاده (sm120)تو خونه و کلا دوستان میلاد صدام میکنم (sm120)نقل قول:
ولی توشناسنامه یه چی دیگه م (sm120)
(sm10)آلبومش ارسال شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
من بابام فک میکرده دختر میشم . اسمم انتخاب کرده بوده ستاره . بعد یهو *** میشه میبینه پسرم میزاره میلاد (sm2)نقل قول:
چی؟چی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکنن (sm120)
کجاشو نفهمیدی الان ؟(sm120)نقل قول:
خوشبختم ستاره جون..(sm2)یوزرتو بذار ستاره دیگه..گند زدی با اومدنت به ارزوهای یه پدر..میفهمی؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف نیس هفته شیرازیا داره تموم میشه (sm70)