نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز من اومدم اینجا و تو یه نقل گرفتی از ما ای دهن سرویس (sm30)(sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز من اومدم اینجا و تو یه نقل گرفتی از ما ای دهن سرویس (sm30)(sm30)(sm30)
با دلخوري به خدا گفتم:
در آرزوهايم را قفل كردي...
كليد را هم پيش خودت نگه داشتي...
لبخندي زد و گفت:
همه عشقم اين بود كه به هواي اين كليد هم شده ، گاهي به من سر ميزني...
(sm10)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود ...(sm81)
خدایا توبَه(sm81)
گرسنمــــــــــــــــــــ ـــــــه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بخشنده س ، مخلوقاتش نميبخشن (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزه اي آتي؟(sm19)
نمیدونم چرا حس توبه دست داده بهم (sm120) البته خوب موقعی هم دست داده بهم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که بخشیدیم (sm120) هر کی هم نبخشید کیون لقش (sm2)
(sm30)
تمدن بشر هرگز به حد تكامل نخواهد رسيد مگر اينكه آخرين سنگ از آخرين مكان مذهبي روي آخرين مُبلغ مذهبي فرو افتد
اميل زولا
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]