بابا همین Note 7 بگیره چه کاریه
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا همین Note 7 بگیره چه کاریه
عالیه , از همه چیش رضایت کامل دارم (sm120) بعد از سالها احساس میکنم یه گوشی کامل دارم (sm120) البته با توجه به بودجه ای که داشتم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه واسه خودم بود که گرفته بودم تموم شده بود رفته بود ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشکله که (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیتونو فوکیدم شیطونه میگه یه موبایل واس خودم بخرم کیون همتونو آب کنما ..
(sm98)
تف ارسنال چرا برد اصلا منطقی نیس تو خونه واتفورد !
همه معادلات ریخت بهم
(sm120)خوراک خبری نماز جمعه
اینا هم که خودشون رو کشتند با حق و حقوقشون... مگه حالا همونجور که میخواین و دلتون میخواد، نمی گردید (sm98)