الان مشکلت پاک شدن پیامکه !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مشکلت پاک شدن پیامکه !?؟!
اینو نصب کن از تموم پیامکات پشتیبان میگیره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خانوم منشی خانوم منشی خانوم منشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک شدن پیامک و پاک شدن یاداشت های ذخیره شده در برنامه memoنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برا برنامه از این استفاده کن ..
خود برنامه رو پشتیبان میگیره ..
بعد که ریست کردی گوشیو دوباره ریکاوری کن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غول نرم افزار سینجول (sm2)
دیوثا 2 تا پست گذاشتم یکیتون لایک کنه خوشحال شیم .. :l
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم که استفاده نمیکنی ..
مستقیم دیگه از کجات آوردی آخه ینی شی شی مستقیم !?؟!
باید بشه چه نسخه ای نصب کردی !?؟!
با این برنامه ه راحت تره ..
3 سوت مثه آپلود عکس میمونه دیگه همه چی هم داره ..
فقط مشکل امنیتی شاید داشته باشه ..
ببین برا گوشیای سامسونگ خودش مخصوص داره بک آپ اینا ..
ریدی سینجول فوکی (sm2)
سینجول مطمئنی کار میده دیگه نه؟! اگه کار نکنه بد به گا میرما... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم عجب چیزیه (sm176)(sm118)نقل قول:
دیگه پ نیاز نی App Backup and Restore و SMS Backup & Restore بنصبم... با همین برنامه همه چی حله... (sm118)(sm118)
زر نزن بوزینه خودم استفاده کردم ازش ..
(sm2)
تجربه ثابت کرده هر وقت به دو نفر همزمان مشاوره دادی هر دو به گا رفتن... (sm2)نقل قول:
دیوث اول تشکر میکنه بعد میگه ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اینو نگو بهم ناراحت میشم (sm24)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فکر کنم 10 کیلومتر خاکی بود ما سال 90 رفتیم داشتن زیر سازی میکردن واسه آسفالت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فقط به درد اواخر بهار و کل تابستون میخوره بقیه فصلا رفتن از این جاده ها خطرناکه. بهمن زیاد میاد
با تشکر بابت راهنمایی (sm19)(sm176)نقل قول:
برم بنصبم... (sm155)
این مجازه .. (sm2) دیوث یعنی صمیمیت بین دو نفر (sm2).. حالا نمیدانم شوخی مکنی یا جدی میگی .. باشه نمیگم (sm2)نقل قول:
ببند جرمی .. کار داشتم رفتم .. حالا شاغ غول رو شکوندی مگه (sm2)نقل قول:
نه کـس فیلو چنگ زدم ..
سینجول بلدی تراز بگیری ؟ (sm2)صورت مالی ، مغایر بلدی ؟(sm2) بیا گزارش عملکرد شش ماهه رو بنویس (sm2)
با سینجول کیفیت را تجربه کنید (sm2) یهو میبینی تراز خیلی مثبت شد (sm2)
تو که از شوخی خوشت نمیاد و دم به دیقه ناراحت میشی شوخی نکن... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره الان دارم رو lESS کار میکنم توش پر از ALIGN و تراز و این چیزاس ..
نقل قول:
خفه شو دیوس شی گف مگه یه دیوس گف دیگه ..
اون " ب " فرق میکنه شوخی هر چی بگی من ناراحت نمیشم (sm2) فقط شکلک خنده رو بزار .. اون سری به پست حسین نقل قول گرفتی این شکلکم گذاشتی = (sm3) من فک کردم جدی میگی (sm120)نقل قول:
آخه دیوث جان قبلا از این موارد پیش اومده که بهش گفتم دیوث و ناراحت شده (sm70)نقل قول:
البته این هادی کرم کـون داره ..
(sm2)نقل قول:
تو کی گفتی دیوث من نراراحت بشم .. ؟! بعضیا حتی کوسکش هم گفتن ناراحت نشدم .. (sm2)(sm2)نقل قول:
اون دیوث باکتری بود که گفتم نگو .. (sm2)(sm120)
ها دیوث باکتری خوب است میمونه همین ..
تو غلط کردی (sm70)(sm2)نقل قول:
من جدی در مورد کسی اینو نمیزارم: (sm3)
اگه در مورد کسی واقعا چنین نظری یا هر نظر توهین آمیز دیگه ای داشته باشم کلا ندید میگیرم و باهاش مکالمه نمیکنم نه اینکه واسش شکلک بزارم و بگم و بخندم... (sm120)
نقل قول:
بفرما (sm2)نقل قول: