نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر تو کار سریالم
حالا چه ژانری ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر تو کار سریالم
حالا چه ژانری ؟(sm120)
یه چیزی که وقتی تموم شد مخت سوت بکشه..سریالم قبوله(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینقدر غلیظ هم نیاز نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایتخت (sm2)نقل قول:
(sm30)..ده رقمیم خوبه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Eternal unshine of the Spotless Mind.2004نقل قول:
جدید هم
The.Fault.in.Our.Stars
سریال هم نمیدونم چه سبکی دوست داری ولی بین والکینگ دد و دکستر من دکستر رو پیشنهاد میکنم (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از خانواده کاکا اینا هم خیلی خوبن (sm19)
the faultو دیدم(sm74)..اون یکیم میذارم دان..دکسترم میخواستم بذارم. مقسی
آهای فرصت کم
آهای راه زیاد
(sm50)