سینجول این uefiشاخ نشه واس ما حوصلشو ندارم خداییش
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول این uefiشاخ نشه واس ما حوصلشو ندارم خداییش
تو بایوس رفتی ببینی داره این قابلیتو یا نه اصا ..
بایوس گرافیکی رو میگن uefiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا همه چیو چن بار میپرسی معلومه که داره من سیستمو پارسال انداختم جدیدترین تکنولوژی رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف من اینه این قابلیتو باید اجرایی بشه یا نه فقط داشته باشیم چرا نمیفهمی اینو
از دو غول نرم افزاری ممنونم مارو از این جهالت دراوردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس من الان دوساله ویندوزم رو حالت uefi نصبه ..
خب اکثر لپ تاپ ها اینجوریننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت داری بحث میکنی - برو سریالت رو ببیننقل قول: