نه خودم نیستم. من اصلیتم واسه کرمانشاست ولی درحال حاضر همدان زندگی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خودم نیستم. من اصلیتم واسه کرمانشاست ولی درحال حاضر همدان زندگی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون گرفته حالمو(sm50)
سریع پیر شدم آنچنان که آینه نیز
شکسته در دل خود صورت جوان مرا
(sm50)
عمریه غم تو دلم زندونیه...
(sm120)نوحه میخونین
(sm120)پس فرهاد کوهکن تویینقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر عمومه (sm30)نقل قول:
(sm120)شیرین خوشگله یا پسرعموت سسخله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)نقل قول:
موزیک باران از امید با این حال و هوا میچسبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]