Samsung Kies 3
عجب نرم افزار توپیه سینجول... (sm50)
هفته ی دیگه تستش میکنم... (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
Samsung Kies 3
عجب نرم افزار توپیه سینجول... (sm50)
هفته ی دیگه تستش میکنم... (sm118)
نمودی ..
خا (sm2)
الدنگها کم از نرم افزار سخت افزار حرف بزنید این الی کم بود شما هم اضافه شدین الی که نموده انجمن رو شب روز کارش شده سخت افزار دیگه ویندوز نمیگم که همه انجمن کرده با این وین دهش(sm178)
(sm2)(sm2)(sm2)
عجب آلبومیه .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Evanescence - Where Will You Go (sm50)
بلوار میرداماد (sm88)
(sm2)متين دو حنجره تنها كسي بود كه در دو اُكتاو مختلف ريد به موسيقي ايران !!
بیپ تونز بیشعور .. (sm3) برم 2 میلیون فحش بدم بهشون به خاطر کیفیت این آلبوما و کاورا .. (sm102) (sm3)
اکثر آلبوما پول بیشتر خود سیدی شو میگیرن اونوقت کیفیت 320 تخمی میذارن اینش خیلی زور داره (sm1)
مثل سینجول فوکی نباشید (sm2)
همیشه فاصله بوده
بین دستای من و تو
با همین تلخی گذشته
شب و روزای من و تو
(sm50)
(sm50)
کاشکی این دیوار خراب شه
من و تو با هم بمیریم
توی یک دنیای دیگه
دستای همو بگیریم
شاید اونجا توی دل ها
درد بیزاری نباشه
میون پنجره هاشون
دیگه دیواری نباشه
(sm88)(sm81)
زندگی با آدماش برای من یه قصه بود
توی این قصه کسی با کسی آشنا نبود
همه خنجر توی دست و خنده روی لب شون
توی شب صدایی جز گریه ی بی صدا نبود
(sm50)
نمی خوام مثل همه گریه کنم
دیگه گریه دلو وا نمی کنه
قصه های پشت این پنجره ها
غمو از دلم جدا نمی کنه
(sm74)
(sm50)(sm1)
قصه ی ماتم من هر چی که بود هر چی که هست
قصه ی ماتم قلب خستهء یه آدمه
وقت خوابه دیگه دیره نمی خوام قصه بگم
از غم و غصه برات هر چی بگم بازم کمه
(sm88)(sm88)(sm88)
گوگوش یه اسطوره ایه واقعا (sm50)
Equals.2015
(sm54)اینکه مث فیلم island هستش
کمکم کن کمکم کن
نزار اینجا بمونم تا بپوسم
کمکم کن کمکم کن
نزار اینجا لب مرگو ببوسم
کمکم کن کمکم کن
عشق نفرینی بی پروایی میخواد
ماهی چشمه ی کهنه
هوای تازه دریایی میخواد
(sm50)
(sm98)
زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن
سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
با قامتی شکسته از کوله بار غربت
در جستجوی مرحم راهی شدم زیارت
رفتم برای گریه رفتم برای فریاد
مرحم مراد من بود کعبه تو رو به من داد
(sm50)
خیلی معروفه پیمان (sm51)
88 بود عکساشو گرفتم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی میخواستی یه آلبوم مجید انتظامیو برام جور کنیا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm197)
ففری اهنگ داد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm50)عجب حلوای قندی تو
هرجا پیت رفته بودم دلتنگ برگشته بودم
آشفته و خسته انگار از جنگ برگشته بودم(sm50)
ریدم تو سرش .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تنها نکته ی تاریک آهنگ از نظر من نوع اجرای خواجه ست و بس - اونم برمیگیرده به ناتوان بودن تنظیم کننده از استفاده ی درست در جاهای مناسب واسه صدای خواجه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شارژ ایرانسل 2 تومنی بفرست تا آلبومو بگیرم خیلی گرونه 8 هزار تومنه (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm81)(sm77)(sm98)(sm127)
فوق العاده زیباست این آلبوم
تبريك ميگم به برادر خوبم احسان براى البومش و اميدوارم هميشه احساسش و صداش در كنار خانواده خوبش سرشار از عشق باشه . حتما ارجينال تهيه كنيد ...
Reza Sadeghi official Channel
(sm50)
دل من گرفته زینجا،
هوس سفر نداری
ز غبار این بیابان
همه آرزویم، اما
چه کنم که بسته پایم ... (sm50)
هر کی ازین پست تشکر کنه آلبومو میفرستم براش .. (sm120)
بازی ها که متوسط بود فلسفه فیلم هم بد نبود ولی نتونسته بودن خوب اجرا کنن فیلمی واسه یه بار دیدن نه بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها سینما فاقد فیلم خوبه جای فیلمهای مثل seven دیوید فینچر یا دختر میلیون دلاری کلینت ایستوود و فارست گامپ رابرت زمکیس به شدت احساس میشه