قربانت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربانت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم برنامه ای که گفتم (sm120)نقل قول:
تخصصش فایل های ts , mts هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm93)
(sm127)نقل قول:
فکر کنم از اون نرم افزارهاست که فقط یکبار استفاده کنی بعدش پول بدی (sm1)
نه کارش درسته فقط Patch رو مطابق دستور داده شده در سایتش انجام بده.نقل قول:
دیگه خیالت راحت (sm128)
(sm50)
کاش زود تر بشه 11:15 بریم بازی رئال و پی اس جی ببینیم (sm50)
اون که مشخصه دیگه کی میبره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال که خراب شده یه 4 و 5 تا گل میخورن (sm59)
فوتبال قابل پیش بینی نیست (sm50)نقل قول:
تاتنهام خیلی لذت داشت (sm128)
(sm179)
لیور هم بازی داره اما خب عقل حکم میکنه بازی رئال رو ببینیم (sm50)
با کی داشت چند چند شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یووه دیشب 2-2 شد دیگهنقل قول:
آهان فهمیدم با یوونتوس بازی داشت من که طرفدار هیچ کدومشون نیستم (sm3)
بدم میاد از یووه دوس دارم حذف شه
داخل سری آ تیم رم رو دوس دارم (sm59)
نقل قول:
سلام .
من ts رو به mkv تبدیل می کنم با این نرم افزار : MKV Tool Nix GUI
بعد با این 2 تا نرم افزار کات می کنم و به هم می چسبونم : Boilsoft Video Splitter - Boilsoft Video Joiner
برای تبدیل به 720 و 480 چیزی سراغ نه دارم .
آره منم بدم میاد ولی دیبالا خیلی دوست دارم فرشاد که میبینم یاد دیبالا میفتم سبک بازیش خوشحالی گلش (sm2)
همینو mp4 داره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چی رو !؟
همون برنامه رو که تبدیل به mkv میکنی همونو mp4 نداره ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خیر . . . اسمش که روشه ، معلومه خب : MKV Tool Nix GUI . . . (sm2)
(sm1)
مرسی صابر واسه معرفی : یک نرم افزار کاهش حجم فیلم رو معرفی میکنی با اندک افت کیفیتنقل قول:
میلاد و هادی اون mkv داره من برای تبدیل به mp4 میخوام
حالا mkv بگیر
نه mkv دوست ندارم mp4 میخوام (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . .
والا من زیاد سر در نمیارم . . .
خودم با این 2 تا کار کردم :
Format Factory
Wondershare Video Converter Ultimate
ممدحسین صبر کن تا چند روز دیگه یه نرم افزار خوب معرفی میکنم
صابر جان تاپیک فیلم قدیمی ها چ روزهایی آپدیت میشه
دستت درد نکنه شرمنده (sm10)(sm25)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
دشمنت داداش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه ولی کار باهاش شاید یه کم سخت باشه
خو عقب مانده (sm2) با adobe media انکود کن به mp4
بعد با اون 2 تا که صابر گفت بشین درست کن (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
والا روز خاصی که نه داره . . .
دی شب فیلم یک میلیونر و دو مفلس رو ادیت کردم . . .
5 و نیم گیگ شده . . . تایم فیلم زیاده . . .
بعدش عرق سگی زیاد خوردم ، حالم بد شد ، بی هوش کردم . . .
ساعت 9 صبحی پا شدم ، نشد هیچ پارتی ازش رو آپ کنم . . .
حالا از ام شب می زنم آپ تا به بینم کی تموم می شه . . .
(sm89)(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]