غم جمعه عصرو ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
غم جمعه عصرو ... (sm50)
چقدر از غصه پرم همه ی وجود من درد شده ... (sm50)
دردی رو زمین بدتر از همین درد تنها شدن نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار دنیارو باش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مرز اشک ریختن رسیدم امروز ! چیزی نمونده منفجر بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دلم شکوه رو آغاز میکنه ، دیگه اشکم واسه من ناز میکنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغضم غرورمو یاری نمی کنهنقل قول:
ای گریه ها برام کاری نمی کنه
کارد بخوره به اون شیکمت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادعا ؟ (sm120) من به رئیس جمهورم قهوه میدم تو که ممه تیری (sm2) فقط قهوه تلخخخخخخخخخ (sm120)
گریه کردم ، گریه کردمنقل قول:
اما دردمو نگفتم
تکیه دادم به غرورم
تا دیگه از پا نیفتم
گریه کردم، گریه کردم ...
(sm81)نقل قول:
از حس هرشبم هرچی بگم کمه